24.1.12

Tervetuloa Kellsin Blogiin!

Olet saattanut olla rekisteröitynyt saamaan kuukausittaisen tiedotteemme suomeksi (no, useimmiten suomeksi, sillä Jon ja Frank taisivat kirjoittaa muutaman kerran englanniksi). Olet voinut saada tuon tiedotteen sähköpostiisi joka kuukausi vuodesta 2010 lähtien.

No, enää et tule saamaan meiltä pitkiä tiedotteita sähköpostitse. Sen sijaan, tästä eteenpäin, kirjoitamme uuteen blogiimme tiedotteemme, kommenttimme ja irlantilaiseen musiikkiin sekä sen soittamiseen Suomessa liittyvät ideat. Voit lukea blogiamme rekisteröitymättä ja milloin vain internetistä osoitteesta http://celticcentereu.blogspot.com.

Sanomattakin on selvää, että voit kommentoida mitä tahansa blogin kirjoitustamme. Tosin sen tehdäksesi sinulla pitää olla Googlen käyttäjätunnus (eli se sama mitä käytetään esim. Gmailin lukemiseen tai muidenkin Googlen tuotteiden käyttämiseen).

Pidämme tietenkin ainakin jonkin aikaa arkistossa kopiot kaikista menneistä tiedotteistamme. Itse asiassa tällä hetkellä meillä on kopiot kaikista edellisistä tiedotteistamme. Ne ovat luettavissa sivullamme (samassa paikassa kuin ennenkin - tarkista tämän sivun vihreä menupalkki).

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, kirjoita se tänne kommenttiin.

Iloisia lukuhetkiä!
-- 
Claude

No comments:

Post a Comment

Archive